POT AMANA PLATA RATEI DE LA O FIRMA DE IMPRUMUTURI RAPIDE?

Pot amana plata ratei de la o firma de imprumuturi rapide? Cu totii am facut la un moment dat un imprumut pentru a iesi dintr-o situatie financiara mai dificila sau pentru a putea cumpara un lucru dorit de mult timp, dar pe care nu ni-l puteam permite. Pentru a ne vedea cu banii in mana cat mai repede, apelam deseori la institutiile financiare nebancare pentru un imprumut rapid. Fara batai de cap, cateva acte usor de obtinut, verificari nu foarte riguroase si gata, primesti banii la domiciliu sau in cont. Ce se intampla insa dupa? Daca intram intr-un nou necaz si nu ne mai permitem sa platim ratele? Voi ce credeti? Pot amana plata ratei de la o firma de imprumuturi rapide?

Nu putine sunt cazurile in care unii dintre noi nu mai pot face fata cheltuielilor zilnice: familie, credit ce trebuie platit, facturi, venit insuficient. Daca apar si alte situatii neprevazute putem ajunge in situatia in care nu mai putem achita ratele creditului deja contractat, dobanzile foarte mari aferente acestuia inrautatind foarte mult situatia. Ce se intampla in astfel de cazuri?

Daca atunci cand ofera creditul, firmele de imprumuturi rapide sunt foarte flexibile si binevoitoare, atunci cand vine vorba de plata ratelor lucrurile nu mai stau asa. Din ce am gasit pe internet totul depinde de contractul semnat inainte de a lua creditul. Unele firme ofera posibilitatea amanarii ratelor, altele fac acest lucru insa cu penalitati, marind si mai mult dobanzile.

De cele mai multe ori putem amana plata ratei, dar in final vom avea de platit mai mult, aceste firme profitand in cele mai multe cazuri de situatia in care ne aflam.

Pentru a ne pregati pentru astfel de situatii neplacute si pentru a ne informa cat mai bine, propun celor care au experienta in astfel de cazuri sa vina cu comentarii si opinii. Ce se intampla atunci cand nu mai pot plati ratele? Pot amana plata ratei de la o firma de imprumuturi rapide?

CategoriesUncategorized