DOBANZI PRACTICATE LA FIRMELE DE IMPRUMUTURI RAPIDE – PARERI.

Dobanzi practicate la firmele de imprumuturi rapide – pareri. Din cauza situatiei economice actuale, institutiile financiare nebancare castiga din ce in ce mai mult teren in fata bancilor. Asta pentru ca IFN-urile prezinta niste avantaje foarte practice cum ar fi numarul mic de acte necesare, un raspuns in cel mai scurt timp, iar banii pot fi primiti chiar si la domiciliu, fara a fi nevoie sa mergem la sediul agentiei. Mai mult, acestea ofera imprumuturi in situatii in care nici o banca nu ar face-o. Neavand nevoie de alte acte care sa demonstreze situatia financiara a solicitantului in afara adeverintei de venit, firmele de imprumuturi rapide nu sunt foarte riguroase in verificarile pe care le fac. Insa, prezinta acestea doar avantaje? Ce parere aveti despre dobanzile practicate la firmele de imprumuturi rapide?

Am cautat pe internet informatii despre dobanzile practicate in cazul creditelor rapide si am ajuns la concluzia ca acestea sunt mult mai mari decat in cazul bancilor. Atunci cand luam un imprumut rapid facem un compromis in privinta costului total al creditului, faptul ca primim banii foarte repede fiind platit prin dobanzi foarte mari.

Este cunoscut faptul ca firmele de imprumuturi rapide nu beneficiaza de aceeasi incredere pe care o au bancile. Multi oameni refuza sa apeleze la aceste firme pentru ca au senzatia ca sunt pacaliti din cauza costurilor foarte mari. Am auzit unele cazuri in care unele firme au adaugat costuri ascunse dupa ce a fost acordat creditul. Este acest lucru adevarat? V-ati aflat vreodata intr-o astfel de situatie?

Initial, firmele de imprumuturi rapide ni se pot parea solutia potrivita mai ales atunci cand bancile nu ne pot acorda creditul. Din informatiile online am gasit ca aceste firme stabilesc ratele lunare foarte convenabil pentru ei si ca ar putea ascunde chiar si o dobanda de 70%.

Pentru a ne putea face o idee despre costurile reprezentate de un credit online va astept cu pareri mai ales cu privire la dobanzile practicate la firmele de imprumuturi rapide.

CategoriesUncategorized