DACA AM SI ALTE IMPRUMUTURI, POT LUA UN IMPRUMUT RAPID DE LA O FIRMA DE CREDITE?

Daca am si alte imprumuturi, pot lua un imprumut rapid de la o firma de credite? Cei mai multi dintre noi, atunci cand dorim sa facem o noua investitie, sa achizitionam un nou lucru sau pur si simplu avem nevoie de bani pentru diferite nevoi personale, ne hotaram sa facem un imprumut pentru a putea face fata cheltuielilor. Ce se intampla atunci cand avem un imprumut sau chiar mai multe in desfasurare si apare o situatie neprevazuta, care trebuie rezolvata urgent, si avem nevoie de alti bani?

Avand rate de platit, situatia financiara nu este tocmai buna, ne indreptam atentia spre firmele de imprumuturi rapide, acestea avand reputatia ca acorda credite mult mai usor. Insa pot lua un imprumut rapid de la o firma de credite daca am si alte imprumuturi? Sunt aceste firme atat de permisive in acordarea creditelor?

In aceasta perioada de criza, bancile nu-si asuma nici un risc atunci cand acorda credite si, in cazul in care avem imprumuturi in curs de desfasurare, ne putem lua gandul de la un ajutor din partea acestora. Insa agentiile de credite rapide sunt cunoscute pentru modul simplu in care dau imprumuturile si majoritatea oamenilor isi indreapta atentia spre acestea.

Dupa ce am cautat pe site-urile unor firme de credite rapide informatii in acest sens, am aflat ca acestea acorda credite chiar si in cazul in care solicitantul are si alte imprumuturi la care trebuie sa plateasca rate. Una dintre regulile intalnite, prevede ca suma ratelor aferente creditelor in desfasurare sa nu depaseasca un anumit procent din venitul solicitantului sau al familiei. Fiecare firma isi impune propriile conditii, unele mai lejere altele mai stricte. Ramane la latitudinea noastra sa o alegem pe cea potrivita.

Astept opinii si informatii cu privire la experientele voastre privind acest subiect. Voi ce credeti, daca am si alte imprumuturi, pot lua un imprumut rapid de la o firma de credite?

CategoriesUncategorized