DEZAVANTAJE FIRME DE IMPRUMUTURI RAPIDE.

Dezavantaje firme de imprumuturi rapide. In contextul economic actual foarte putine persoane se pot lauda cu o situatie financiara stabila, astfel incat in situatiile de urgenta sa nu fie nevoiti sa apeleze la un imprumut. Tot mai multi oameni gasesc o solutie in firmele de imprumuturi rapide, fie pentru ca situatia lor financiara nu le permite sa indeplineasca restrictiile impuse de banci, fie au nevoie foarte rapid de bani si nu pot astepta raspunsul bancilor, care de cele mai multe ori vine mai tarziu. Insa, cat de multa incredere putem avea in aceste firme? Va propun sa discutam in continuare despre dezavantajele firmelor de imprumuturi rapide.

Avantajele cu care se lauda firmele de imprumuturi rapide sunt bine cunoscute: nu avem nevoie de giranti, fara prea multe acte, raspuns rapid. Acestea pot aparea foarte atractive in prima faza, insa care sunt dezavantajele?

Faptul ca primim banii foarte repede si verificarile sumare facute de aceste agentii, au totusi un pret. Aceste firme isi asuma riscul de a acorda imprumuturi fara a face verificari riguroase, dar impun o perioada mai scurta de rambursare fata de cea a bancilor, iar ratele se platesc uneori chiar saptamanal. De asemenea, sumele de bani imprumutate nu sunt la fel de mari ca in cazul bancilor, aceste credite rapide fiind viabile atunci cand avem nevoie de o suma mai mica de bani pentru o perioada scurta de timp.

Dobanzile sunt un alt dezavantaj, poate cel mai important, in ceea ce priveste creditele rapide. Acestea se dovedesc a fi mult mai mari decat in cazul institutiilor bancare, firmele de imprumuturi rapide profitand de faptul ca avem nevoie imediat de un credit.

Avand in vedere aceste lucruri, merita sa contractam un imprumut rapid chiar si in cazul unor nevoi urgente? Astept opiniile si informatiile voastre cu privire la ce dezavantaje au firmele de imprumuturi rapide.

CategoriesUncategorized