AVANTAJE FIRME DE IMPRUMUTURI RAPIDE – PARERI, COMENTARII.

Avantaje firme de imprumuturi rapide – pareri, comentarii. Firmele care ofera imprumuturi rapide sunt preferate de obicei de cei care au o problema ce trebuie rezolvata urgent. Persoanele care apeleaza la astfel de credite imprumuta de obicei sume mai mici pentru o perioada mai scurta de timp, pentru satisfacerea unor nevoi neprevazute. Creditele rapide oferite de institutiile financiare nebancare sunt diverse si se obtin foarte usor, insa dobanzile acestor tipuri de credite sunt deseori foarte mari. Ce avantaje ofera aceste firme de imprumuturi rapide care, desi au dobanzi atat de mari, sunt totusi atat de cautate?

In primul rand, ceea ce ne atrage este faptul ca primim banii foarte repede. Perioada de analiza in cazul acestor firme este foarte scurta de aceea imprumutul ne este acordat atat de rapid. Un alt avantaj il reprezinta documentele necesare, IFN-urile fiind mai putin riguroase in privinta creditelor rapide. Cele mai multe agentii de credite rapide solicita o adeverinta de venit, o copie dupa cartea de identitate si o factura de la un furnizor de servicii.

De asemenea, creditele rapide sunt o solutie pentru cei care nu pot lua un imprumut de la institutiile bancare comerciale, fie pentru ca nu au un venit suficient, au contractat deja un alt credit sau, pur si simplu, nu se pot prezenta la biroul de credit.

Firmele de imprumuturi rapide nu solicita giranti, insa riscul pe care acestea si-l asuma este echilibrat prin faptul ca perioada de achitare a creditului este foarte scurta si ratele se platesc de cele mai multe ori saptamanal si nu lunar.

Asadar cele mai importante avantaje ale imprumuturilor rapide sunt perioada scurta de analiza, documentatie redusa, nu se ia in vedere daca avem si alte credite, nu se fac verificari amanuntite. Voi ce parere aveti? Astept cu mare interes comentariile privind avantajele pe care le ofera firmele de imprumuturi rapide.

CategoriesUncategorized