ACTE NECESARE – IMPRUMUTURI RAPIDE PERSOANE FIZICE.

Acte necesare – imprumuturi rapide persoane fizice. Fiecare am fost nevoiti la un moment dat sa recurgem la un imprumut si am fost tentati sa luam un credit rapid pentru a primi banii cat mai devreme posibil, insa am fost descurajati de faptul ca nu stim procedurile prin care putem sa il obtinem.Cea mai stresanta problema pentru cei mai multi dintre noi, in acest caz, o reprezinta documentele necesare acordarii imprumutului. De aceea va propun ca tema de discutie ce acte sunt necesare pentru persoane fizice atunci cand vorbim de imprumuturi rapide?

Firmele de imprumuturi rapide au avantajul ca sunt mai permisive in regulile pe care le impun si nu urmaresc foarte detaliat istoricul solicitantului din punct de vedere economic, astfel incat sunt necesare foarte putine acte.

Pentru a putea contracta un credit rapid avem nevoie de o copie dupa actul de identitate, un document care sa ateste domiciliul: ultima factura de utilitati, factura de telefon, adeverinta de la primarie pentru confirmarea domiciliului. Cel mai important act, care va determina si valoarea creditului, este adeverinta de venit.

In unele cazuri, daca am optat ca banii sa ne fie livrati intr-un cont bancar ne este solicitat si un extras de cont.

Pot fi necesare si alte acte, in functie de firma la care apelam. Unele firme pot fi mai riguroase in verificarile pe care le fac si solicita documente pentru a putea urmari care este situatia financiara a solicitantului si cat de serios este acesta in plata ratelor, in cazul in care a contractat si alte credite in trecut. Insa majoritatea firmelor de imprumuturi rapide sunt foarte flexibile din acest punct de vedere si nu cer astfel de acte.

Va astept si cu alte opinii si informatii privind tema de discutie: acte necesare – imprumuturi rapide persoane fizice.

CategoriesUncategorized